Jim Beam 0,05l

Množství ks v balení: 10
55,10 Kč

1 102,00 Kč l

S DPH
Miniatury
11367
Vyrábí se kontinuální destilací ze směsi kukuřice (jistě více než 70 %), žita a ječmene, smíchané dle přísně tajného předpisu, za použití 41 % tekutého rezidua z 1. stupně předchozí destilace (označovaného jako „sour mash“ a určeného k zajištění kontinuální chuti výsledného produktu). Zraje v nových mimořádně silně vypálených (na nejvyšší # 4) sudech z amerického bílého dubu po období nejméně 4 let Konzumace: nechlazený, s přidáním studené vody v oblíbeném poměru nebo s ledem a vodou či s jiným oblíbeným nealkoholickým nápojem (kolou, zázvorovou limonádou aj.), a jako důležitá báze ever- ...
Množství
Skladem

Minimální množství objednávky produktu je 10.

Provoz e-shopu je dočasně omezen (27.–31. 10. 2025)

Objednávky přijaté 24. 10.–2. 11. budou expedovány od 3. 11. 2025.

Objednávky můžete vytvářet i nadále – zpracujeme je hned po obnovení provozu. Děkujeme za trpělivost.

Nakoupit nyní
Vyrábí se kontinuální destilací ze směsi kukuřice (jistě více než 70 %), žita a ječmene, smíchané dle přísně tajného předpisu, za použití 41 % tekutého rezidua z 1. stupně předchozí destilace (označovaného jako „sour mash“ a určeného k zajištění kontinuální chuti výsledného produktu). Zraje v nových mimořádně silně vypálených (na nejvyšší # 4) sudech z amerického bílého dubu po období nejméně 4 let Konzumace: nechlazený, s přidáním studené vody v oblíbeném poměru nebo s ledem a vodou či s jiným oblíbeným nealkoholickým nápojem (kolou, zázvorovou limonádou aj.), a jako důležitá báze ever-greenů mezi míchanými nápoji (Whiskey Sour, Manhattan, Mint Julep aj.) Hlavní znaky: mimořádně lehká a delikátní whiskey se silnou příchutí vanilky a karamelek, překvapivě dlouhé a intenzivní doznívání chuti na patře; nejprodávanější Bourbon Whiskey ve světovém měřítku Produkt je dodáván v násobcích 10 kusů
11367

Specifikace

% alkoholu
40
Značka
Jim Beam
Objem
0.05

Doplňující specifikace

EAN
80686001904

Související produkty

(Dalších produktů v kategorii 16)